Skip to content Skip to footer
rofra_decor_152
rofra_decor_299
Over ons

Rofra Decor, waar traditie samensmelt met innovatie.

Als een familiebedrijf dat zich uitstrekt over vijf generaties, zijn we trots op onze jarenlange ervaring in de kunst van schilderen en decoreren.
Hoewel onze wortels diepgeworteld zijn, omarmen we innovatie om voorop te blijven in een dynamische wereld. Dankzij onze ervaring in de branche, combineert Rofra Decor naadloos traditionele technieken met toonaangevende trends.

MA-VR: 8U – 20U 
ZATERDAG: 10U – 18U

0 +
Tevreden klanten
0 +
Jaar
0 +
Projecten
Onze expertise

Waarom kiezen voor Rofra Decor?

Van schilderwerk en wandafwerking tot interieurverbouwingen en decoratieve verbeteringen, Rofra Decor biedt een uitgebreid scala aan diensten om jouw leefruimtes te verbeteren. Ons team van vakmannen streeft ernaar om hoogwaardig werk te leveren dat jouw verwachtingen tegemoetkomt en zelfs overtreft.
Ook geloven we dat het de kleine dingen zijn die het verschil maken. Onze zorgvuldige aandacht voor detail zorgt ervoor dat elk project foutloos wordt uitgevoerd.

Onze persoonlijke aanpak

Als familiebedrijf, behandelen elk project alsof het van ons is. Vertrouwen en integriteit staan centraal in alles wat we doen. Geen twee huizen zijn hetzelfde, en dat begrijpen we. We werken nauw met jou samen om onze diensten af te stemmen op jouw unieke behoeften en voorkeuren. Wij zetten jouw tevredenheid als klant telkens voorop. We zijn pas tevreden als jij enthousiast bent over het resultaat.

Rofra Decor als jouw partner?

Of je nu een enkele kamer wilt vernieuwen of een grootschalige transformatie van jouw huis wilt starten, Rofra Decor staat klaar om dit te realiseren. Laat ons jouw partner zijn in het brengen van schoonheid en functionaliteit in jouw huis.  

Nog niet overtuigd of we de juiste partner zijn voor jou? Neem een kijkje in ons portfolio of contacteer ons om jouw project te bespreken.