Skip to content Skip to footer

De Sutter Naturally

Betreed de vernieuwde ruimte van De Sutter Naturally in Kampenhout, waar één grote ruimte werd omgetoverd tot een eigentijds kantoorgebouw.

Met alles opgebouwd in gyproc, is elke hoek doordrenkt van moderniteit en functionaliteit. Het werkblad, subtiel omgetoverd tot een toog, markeert het bruisende centrum van de ruimte, terwijl achteraan een stijlvolle vergaderzaal de perfecte setting biedt voor meetings.

Glas speelt een hoofdrol in het ontwerp, met een bureau dat transparantie omarmt en glazen deuren die de ruimte verbinden. Het keukengedeelte verwelkomt warmte met parketvloeren, terwijl binnendeuren elegant zijn geplaatst en gelakt voor een verfijnde uitstraling. Een gedurfde stap in het ontwerp omvatte het verwijderen van een gyprocwand, waardoor een open ruimte ontstond en het parket op sublieme wijze werd opgefrist.

Elders in het pand is een productiehal opgebouwd, met achteraan een uitnodigende cafetaria en een bescheiden vergaderzaal. Aan de zijkant bevinden zich de kantoren van de verkopers, deels opgetrokken in gyproc. Inlegplafonds completeren het geheel, waardoor een naadloze mix van stijl en functionaliteit ontstaat.

Welkom bij het vernieuwde De Sutter Naturally, waar elk element vertelt over doordacht ontwerp en een inspirerende werkomgeving.

Share