Skip to content Skip to footer
Technieken

Onze technieken

Bij Rofra Decor koesteren we het ambacht van decoratie- en schildertechnieken. We zijn trots op ons vakmanschap en onze beheersing van methoden om jouw ruimtes een bijzondere uitstraling te geven.
rofra_decor_148
rofra_decor_149

Enkele van de technieken die we gebruiken:

Kalktechniek

Kalktechniek is een verfijnde methode waarbij twee kleuren harmonieus in elkaar overvloeien, afgewerkt met een glanzende vernislaag voor een subtiele glans en diepte.

Zandtechniek

Met zandtechniek voegen we textuur toe aan oppervlakken. Dit kan een mooie en tactiele dimensie aan jouw interieur geven.

Kaleien

Kaleien is een traditionele techniek waarbij een dunne kalklaag op de muur wordt aangebracht. Het creëert een rustieke uitstraling en beschermt tegen weersinvloeden. Hoewel het meestal toegepast wordt op buitenmuren, kan het soms ook binnen.

Doorwrijftechniek

Doorwrijftechniek is een methode waarbij verf met een doek of spons wordt aangebracht, en vervolgens zachtjes wordt gewreven in de muur. Dit creëert een gepolijste uitstraling.

De juiste techniek voor jouw project?

Of je nu op zoek bent naar een rustieke uitstraling, textuur, of een verfijnde afwerking, bij Rofra Decor hebben we de expertise om het te realiseren. Dankzij onze ambachtelijke technieken kunnen we de gewenste stijl en sfeer in jouw ruimte brengen.   

Hoe kunnen we jou helpen met jouw project? Contacteer ons om te ontdekken hoe deze technieken kunnen bijdragen aan jouw interieur en exterieur. 

rofra_decor_143
rofra_decor_92